ESPECTACLES NOTICIES CURRICULUM DIBUIXOS CALENDARI CURSOS ALTRES WEBS CONTACTE
.

De les facetes del pallasso la que més m’entendreix i m’excita és la seva poètica, aquesta forma d’expressió tan íntima, que ens ensenya el pallasso més transparent.


Però, de fet, no hi ha res de nou en això, tots vam començar per ser pallassos, des que vàrem néixer, i durant els primers anys de la nostra vida no varem fer altra cosa, per tant,  el primer pas ja està fet. Ara ens toca, després dels anys i com si fóssim una ceba, pelar les capes sobrants per tornar a descobrir el plaer de les emocions.


Hi ha, com a mínim, dues maneres d’entendre un curs de clown, una, per la gent que té ganes de provar coses noves i es vol deixar submergir en un nou mon; i l’altra, per la gent que vol ampliar els seus coneixements i enriquir les tècniques per posar-ho a la pràctica en un escenari.

 

una mosca

Creant idees a través de les imatges.

Tots naixem amb el do d'imaginar, i quan naixem algú ja s'imagina com serem, però ara ens toca el torn a nosaltres.

Com utilitzar les imatges que tenim emagatzemades dins el cervell i desglosar-les per tal de generar noves formules per relacionar-se (amb les persones i els objectes) amb la finalitat de crear noves idees, que ens permetin obtenir una nova mirada, sobre l'entorn en què ens movem.

L'imaginari i la fantàstica és aplicable a qualsevol disciplina creativa.

Aprendre de nou a fer volar la imaginació, atrevir-nos amb les coses fantàstiques i inimaginables. Aprendre a aplicar la imaginació als nostres propis recursos i en qualsevol funció. A la feina, a l'escola, al teatre, a l'hora d'escriure, de pintar, de cantar, de divertir-se....

"Hi ha un món a quatre passes de la teva ment, on la realitat i els somnis esdevenen realitat".

DOS TALLERS DIFERENTS:

1.Treball d'imaginari per aprendre a gestionar les imatges per tal de crear noves idees per, productes, serveis, campanyes de comunicació, públicitat, humor gràfic, teatre, dibuix, jocs...

2.Treball de relació de grup a partir de les imatges. En aquest taller utilitzem diferents tècniques artístiques, que ens ajuden a desenvolupar la creativitat.